Gruppereiser med egenart

om oss?x1=0&x2=1000&y1=100&y2=402
foresp%c3%b8rsel2
  Kontakt oss 
Navn*
E-post*
Melding*

OM REISEHJELPEN

Reisehjelpen tilbyr mange fantastiske, opplevelsesrike og spennende reiser innen firma- og gruppereiser. 
 
Unik opplevelse
Vi jobber med en rekke foretrukne samarbeidspartnere innen gruppe- og firmareiser verden over. Vårt utgangspunktet for hver eneste reise er at sluttopplevelsen HVER gang skal stå tilbake som noe unikt. Og at dere som kunder skal komme tilbake til oss med et smil.

Den lille forskjell
Vår visjon er å gjøre den lille forskjell som gir den store reisen. Den siste detaljen som setter prikken over i’en. Kort sagt Gruppereiser med egenart.
 
Personlig engasjement
Et personlig engasjement i reisen. Et engasjement som starter med en dialog om ønsker og mål for reisen. Et engasjement som er tilstede i forbindelse med reisen. Og en avrunding av reisen med en felles evaluering på arrangementet.
Reisehjelpen setter sin ære i at tingene lykkes hver gang, og at detaljer er i orden uansett om dere er en liten eller stor gruppe. Vi vet at det er mange detaljer som skal stemme og mange ønsker som skal oppfylles for at reisen skal huskes lenge og godt. Vi bidrar med vår erfaring og gode råd, skreddersyr programmer og finner riktige destinasjoner tilpasset deres budsjett. 
 
Personlig engasjement i hver eneste gruppereise er vårt kjennetegn. Vi tror på at når mennesker er forskjellige, så skal innholdet av reiser også være det.
 
Vi gleder oss til å gi dere en uforglemmelig gruppereise! 
reisehjelpen billed 2?x1=1&x2=966&y1=93&y2=751
fblogo
email
Copyright Reisehjelpen.no 2012 ©  Alle rettigheter   |  Tlf: +47 928 32 940  |  Design & utvikling: Destino  |  Publiseringsløsning: DestiNet
 
 

rgf