foresp%c3%b8rsel2
  Send forespørsel
Navn*
E-post*
Melding*

ROMA

Alle veier fører til Roma

Minst en gang i livet bør man legge turen forbi Roma.
Ingen annen by kan måle seg med Roma når det gjelder stilarter og kunsthistorie. Serverdighetene ligger som perler på en snor.
Engang var dette verdens hovedstad, og hvor du enn går, merker du stadig historiens vingesus med monumenter, middelalderkirker, fontener og renessansepalasser. Vatikanet – en selvstendig stat i Roma, den katolske kirkes sentrum og pavens hjem. Her ligger Peterskirken, som er verdens største, og det Sixtinske Kapell med de flotte maleriene av Michelangelo. Colosseum – et enormt amfiteater, som ble bygget år 72-80 f.Kr. Spansketrappen – sentrum for Romas handlestrøk. Et perfekt sted, om du ønsker å se på folkevrimmelen. Fontana di Trevi – den legendariske fontenen fra filmen ”La Dolce Vita” med Anita Ekberg. Et tips er å hive en mynt i Fontana di Trevi, innen du forlater byen. Da vet du at du vil vende tilbake til Roma. Sentrum av Roma er forholdsvis liten, og mye er innen gåavstand, for den som er noenlunde sprek til beins.

I tillegg har byen en undergrunnsbane (Metropolitana). Roma var ikke bygget på en dag sier man, det tok faktisk cirka 3000 år og heldigvis klarer man på en langhelg å få med seg en god del i Roma.
La Dolce Vita betyr på italiensk "Det gode liv" og det italienske kjøkken skuffer bestemt ikke, fersk pasta, nydelige olivenoljer, oster, brød og utsøkte viner. 

Terracina, en liten italiensk by halvannen time sør for Roma, er også en destinasjon som vi kan anbefale, eventuelt en kombinasjon av Roma og denne sjamerende liten fiskerlandsby med nydelige strender, absolutt verdt et besøk også utenfor sesongen.

Ta kontakt med Reisehjelpen og vi legger opp et program som passer for dere.

Vi skreddersyr alt fra teambuilding, firmatur, jubileumstur, ledersamling, kurs og konferanse, studietur, incentive-reiser.
Dersom dere har ønsker om virksomhetsbesøk eller studiebesøk kan vi være behjelpelig med dette.

kundeuttalelse
  Visste du at...

Navnet Rom – som byen heter på dansk og svensk – var også vanlig på norsk frem til andre halvdel av 1900-tallet. I
dag brukes det kun i historiske sammenheng og faste uttrykk, som i «Alle veier fører til Rom». reiserute
  Opplevelser i Roma


  • Kurs med italiensk pizzabaker, lær deg kunsten å bake Pizza
  • Besøk på vingård
  • Sykkeltur med rebus i Roma
  • Kokkekurs og vinsmaking
  • Gladiatorturnering
  • Oliventur 
  • Segway Sightseeing.
fblogo
email
Copyright Reisehjelpen.no 2012 ©  Alle rettigheter   |  Tlf: +47 928 32 940  |  Design & utvikling: Destino  |  Publiseringsløsning: DestiNet
 
 

rgf