foresp%c3%b8rsel2
  Send forespørsel
Navn*
E-post*
Melding*

PARIS

På fransk kalles Paris "La Ville Lumière" - Lysenes By.

Ingen annen storby har en så spennende historie, mote, kultur og så mange gastronomiske høydepunkter å by på. Det franske kjøkken og shopping holder verdensklasse. Paris klarer i den grad å mette alle sanser. Byen med de brede boulevarder og imponerende arkitektur. Byen summer av intensivitet, livlig atmosfære og romantikk. Her er et imponerende utvalg av museer, med Louvre som et av de mest kjente, hvor bl.a. det berømte mesterverk Mona Lisa henger. Byenes by Paris er en aldeles sjarmerende og uimotståelig storby.

Verdensberømte severdigheter som Eiffeltårnet, Sacre Coeur og Notre Dame, moderne arkitektur som La Defense, den nye Opera ved Bastilleplassen og Parc de la Villette.

Det er ikke kun serverdighetene som gjør Paris og Frankrike interessant for en studiereise eller innholdsrik gruppereise – også de mange forskjellige kulturer, som lever sammen i millionbyen, gjør byen til en opplevelse. 
I Paris er det gode muligheter for å arrangere virksomhetsbesøk – opplev blandt annet produksjonen av Grand Marnier eller besøk parfymefabrikken Fragonard.

Frankrike og Paris oser av historie, og er en by som har opplevd den Franske Revolution og Napoleons kroning av seg selv i Notre Dame. Med andre ord: gruppereiser til Paris og Frankrike er langt mer enn café au lait og croissanter.

Gå en tur gjennom gatene i Paris og start i byens hjerte, Latinerkvarteret. Seil med en av de mange turbåter, og opplev Seinen, Notre Dame. Kos dere på en av de mange cafeer og opplev byens puls. Dra opp til Montmartre hvor den fantastiske hvite kirke Sacré Coeur ligger og hvor gatemalere holder til. Merk stemningen, nyt den fantastiske utsikt over byen.

Paris er vel verdt et besøk, ta kontakt med Reisehjelpen så setter vi i sammen et program.

Vi skreddersyr alt fra teambuilding, firmatur, jubileumstur, ledersamling, kurs og konferanse, studietur, incentive-reise.
Dersom dere har ønsker om virksomhetsbesøk eller studiebesøk kan vi være behjelpelig med dette.


kundeuttalelse

Godt sagt om Paris

"Paris tar aldri slutt, og enhver som har bodd der, husker den annerledes enn andre"


 
reiserute
  Opplevelser i Paris


  • Sykkeltur igjennom Paris gater og langs Seinen
  • Dra på en annerledes byrundtur i egne ”gamle” 2 cv’er
  • Spis middag i Eiffeltårnet og avslutt kvelden med seiltur på Seinen
  • Besøk det fantastiske slottet Versailles, litt utenfor Paris
  • Middagshow på Moulin Rouge
  • Virksomhetsbesøk
fblogo
email
Copyright Reisehjelpen.no 2012 ©  Alle rettigheter   |  Tlf: +47 928 32 940  |  Design & utvikling: Destino  |  Publiseringsløsning: DestiNet
 
 

rgf